4 Ocak 2009 Pazar

Ve iste 2009...

Geldi gelecek derken iste gecti bile:) YEni yıl bize mutlu olsun ee tabii size de:)
bakalım bu yıl bize ne surprizler hazırlamıs..Yılbası sonrası persembe tatili kebaptı ama cuma yine isbası vardı.. Dahası selocan izinliydi ee kucuk bademime babası baktı.. Yanlıs okumadınız:) tam bir gun baba-ogul beraberdi..Bu yılın bize verdigi en guzel ilklerdendi bence:) Anladıgım kadarıyla tarafların celiskili soylemlerine ragmen oldukca basarılı bir gunmus:) tembel baba ve onun hık diyerek burnundan dusmus tembel kuzusu saat 10:15 gibiydi uyandıklarında..Baba durumdan gayettt hosnut tabii, germis adam zaten kendini ya saat 8 de hadi kalk baba oynayalım der diye:)) Sonra bir gzuel kahvaltı etmisler.. Sonra da su meshurr otopark ı almak icin hazırlanmaya baslamıslardı ki telefonum caldı.. Tahmin etmesi zor degil elbet her zamanki Lodos Pasa...yerim dar giyinemem, zaten otopark da istemiyorum , kılım dondu napsam...
zorlama dedim memosa birazdan zaten ayar olur gidelim der:) Biliyorum malımı nitekim bir sure sonra cıkmıslar evden..mamafi otopark satılmıs:( neyse baba oglanın gonlunu yapmıs ona bir benzin istasyonu almıs..butun aksam onu gosterdi bana:)
Haftasonu d aruzgar gibi gecti aslında..Zaten yagmur hic durmadı..Hayır derdim yagmurla degil yagsın elbette de , butun haftasonu yagmasa fena olmaz dı:) Cumartesi baba rutin persembe grubuna katıldı..annneyle de lodi yagmur camur demedi cıktı..Bakeshopa gidip Lodinin istedigi kalıpları ve boyaları aldılar..Donuste feci yagmura yakalanıp ıslandılar ama kıkır kıkır cok eglendiler, nihayetinde seker de degildiler erimediler:) eve gelince kurabiyeler pisirildi , sonrada renkli royal kremayla suslendiler..Pazar gunu de klasik alısverisle gecti.. Lodinin babasına "tiyatromuza katılmak istermisin" sorusu uzerine baba anneyi de salondan kapıp tiyatroculuk oynamaya gidildi..BAba ve lodiko selocanla anneye gosteri yaptılar:)) video kaydımı ilk fırsatta ekleyecegim buraya:)

Hiç yorum yok: